Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horúca novinka medzi šperkami

Tommy Hilfiger Zobraziť galériu (12)
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger šperky prichádzajú na Slovensko! Buďte medzi prvými, ktorí budú vidieť najnovšie kolekcie šperkov tejto svetoznámej značky.

24.6. budú v predajni Klenoty Aurum v Eurovea Galleria oficiálne uvedené na trh šperky značky Tommy Hilfiger. Pre všetkých milovníkov Tommy Hilfiger štýlu prinášame zopár užitočných informácií, ktorými sa zorientujú vo svete tejto medzinárodne uznávanej značky. 

Už viac ako 20 rokov prináša Tommy Hilfiger klasické, cool, americké kolekcie pre svojich prívržencov po celom svete. Jeho dizajn je stvárnením starodávnej klasiky v novom sviežom podaní, ktoré obľubujú všetky vekové kategórie. Pod vedením Hilfigera a nasledovaním jeho vízie sa stala Tommy Hilfiger Group jednou z mála celosvetovo rozoznávaných značiek, ktorá ponúka široké spektrum produktov od oblečenia po doplnky.

Bola to len otázka času, kým sa Tommy Hilfiger začne venovať svetu hodiniek a šperkov. Tommy Hilfiger, ako dieťa hodinára, vyrastal v prostredí hodín a už od mala sníval o vytvorení svojej vlastnej kolekcie hodiniek. Vďaka svojmu jedinečnému talentu a neomylnému citu pre módu sa mu tento sen splnil.
Po tom, čo je jeho značka celosvetovo uznávaná, sa konečne ocitol v pozícií návrhára hodiniek. Jeho cieľom pri ich navrhovaní bolo od začiatku ponúknuť presnosť, spoľahlivosť a samozrejme klasický americký štýl, ktorým sa jeho športové oblečenie preslávilo po celom svete.

Keďže k hodinkám neodmysliteľne patria aj šperky, bolo len otázkou času, kedy sa Tommy Hilfiger vydá aj cestou vytvárania kolekcií šperkov. Ako sme pri tejto značke zvyknutí, opäť ide o dizajn vhodný pre každodenné nosenie, z príjemných a kvalitných materiálov v kombinácii s klasickými prvkami Tommy Hilfiger. A keďže vidieť je lepšie ako stokrát počuť, v našom prípade čítať, príďťe sa presvedčiť o originálnom prevedení týchto šperkov osobne, 24.6. o 18:00 do predajne Klenoty Aurum v Eurovea Galleria v Bratislave.

Viac informácií o Tommy Hilfiger šperkoch nájdete na www.klenotyaurum.sk.

A nezabúdajte: „Šperky nie sú hriech…“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu