Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Luxusná spodná bielizeň Victoria´s Secret na BOOMER.sk

Victoria´s Secret Zobraziť galériu (8)
Victoria´s Secret

BRATISLAVA - Muži, potešte seba i svoju partnerku aj v bežný deň, nielen na sviatky. Neoľutujete! A pritom nemusíte ísť ani do obchodu, stačí kúpiť poukážku s 50 % zľavou a darovať ju!

Obchod určený pre mužov!

Značka Victoria's Secret vznikla v roku 1977, kedy sa Roy Raymond v San Francisku rozhodol ukázať všetkým, a hlavne mužom, že nákup spodnej bielizne môže byť aj príjemnou záležitosťou. Sám sa necítil dobre pri nákupe spodnej bielizne pre svoju manželku vo veľkých obchodných domoch, preto otvoril prvú  predajňu a začal aj s katalógovým predajom. Obchody Victoria´s Secret boli navrhnuté ako obchody pre mužov.   Po piatich  rokoch, počas ktorých otvoril 6 predajní a pravidelne vydával  42 stranový katalóg, sa rozhodol firmu predať spoločnosti The Limited, ktorá ju vlastní dodnes.

Spojenie ‘Victoria’s Secret’ sa postupne stalo synonymom pre jednu z najluxusnejších a najzmyselnejších značiek ženskej spodnej bielizne vo svete. Páči sa ženám, zvýrazňuje ich ženskosť a krásu. Priťahuje mužov a robí každú ženu v ich očiach neodolateľnou.

Ako na to?

Prostredníctvom e-shopu www.damskyraj.sk si môžete kúpiť dámsku spodnú bielizeň a doplnky značky Victoria´s Secret už aj na Slovensku. Internetovému obchodu Damskyraj.sk sa podarilo získať licenciu a výhradnú distribúciu na predaj minuloročnej kolekcie tejto kvalitnej svetovej značky. Stačí si kúpiť zľavový BOOMER kupón na www.boomer.zoznam.sk a môžete nakupovať s 50 % zľavou. Potom už len zadáte na e-shope Dámskeho raja číslo a kód kupónu a váš nákup bude o polovicu lacnejší.

Dámy, ak sa nechcete spoliehať na to, že Vaše polovičky vedia, čo by Vás veľmi potešilo, ukážte im na webstránke jeden z  obrázkov krásy a neodolateľnosti ženského tela v spodnej bielizni Victoria’s Secret. Oni pochopia. A ak by aj nie - vy tie svoje cestičky ako na nich poznáte najlepšie...

 Kliknite SEM,  zistíte viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu