Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexmašinou (77) v starobe: Za tri roky spravil 3 deti!

Dennis Ealam s deťmi Zobraziť galériu (3)
Dennis Ealam s deťmi (Zdroj: Barcroft)

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličan Dennis Ealam sa aj vo vysokom veku stal hrdým otcom už tretíkrát po sebe. Jeho manželke Core (37) sa nedávno narodila dcérka Violet, ktorá pribudla k Johnathonovi a Jessie (17 mesiacov). Starý pán má pritom 16 vnúčat a tri pravnúčatá z prvého manželstva a dúfa, že viac detí už nebude.

"Milujem byť otcom a som nadšený, ale už som na to príliš starý. Je ťažké mať deti v každom veku, ale tri batoľatá v sedemdesiatke je viac než dosť. Moja prvá myšlienka, keď Cora povedala, že je znovu tehotná, bola, 'Ó môj božeďalšie nie!' ," objasňuje svoje pocity Dennis.

Cora otehotnela aj napriek tomu, že užívala antikoncepčné tabletky a bol to pre ňu obrovský šok. Teraz vraví, že také veci sa jednoducho stávajú a už sa na tom nič nezmení. "Dennis a ja máme dobrý sexuálny život. Ľudia hovoria, 'Ako to robí?' , ale veľa mužov v jeho veku je teraz otcami," dodáva trojnásobná matka.

Pár sa dal dokopy v roku 2007 po tom, čo sa Core rozpadlo prvé manželstvo a 40-ročný vekový rozdiel údajne nie je žiadny problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu