Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najtrápnejší otec: Syna zahanbuje 170 prevlekmi

Dale zahanbuje syna rôznymi kostýmami Zobraziť galériu (7)
Dale zahanbuje syna rôznymi kostýmami (Zdroj: Rex)

LONDÝN/BRATISLAVA - Dale Price, otec v domácnosti, má k dispozícii 170 rôznych kostýmov, v ktorých vyprevádza svojho dospievajúceho syna na školský autobus. Raz zašiel tak ďaleko, že si pred ľuďmi sadol na záchod so šortkami spustenými k členkom a čítal noviny.

Price dokáže svoje statné telo zmeniť v morskú pannu, piráta, Batgirl alebo aj chlpatú nevestu. História jeho prezliekania sa začala minulý rok v auguste, keď vyšli s manželkou pred ich dom v American Forku, štát Utah, aby pri odchode na autobus zamávali synovi.

Zahanbený tínedžer Rain (16) následne mamu požiadal, aby ho nestrápňovali. Dale to vzal ako výzvu a rozhodol sa pritvrdiť. Ďalší deň sa objavil v helme amerického futbalistu. Šokovaný chlapec dostal príučku a vraví, že nikto nechce vidieť svojho otca oblečeného napríklad do svadobných šiat, ako sa s ním lúči pred spolužiakmi.

Chlapec si však po čase na otcove bizarné výkony zvykol a pobavení kamaráti už s napätím očakávajú, v čom sa objaví tentokrát. Dale kostýmy obmieňa a vždy sa zjaví v úplnom novom. Našťastie ich má nadostač aj vďaka dobrosrdečným susedom.

Muž sa stal vo svojom okolí celebritou a hoci ide o veľmi neobyklý spôsob, snaží sa ním synovi povedať, že ho má rád.

Ako vyprevadiť syna na autobus

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu