Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Detské sushi už aj na Slovensku

Detské sushi Zobraziť galériu (2)
Detské sushi

BRATISLAVA - V posledných rokoch sa sushi - tradičné japonské jedlo teší veľkej obľube aj na Slovensku. Jeho milovníci si pochutia a zároveň urobia i niečo prospešné pre svoje zdravie. Aj preto sa prvé bratislavské sushi bistro MoshiMoshi rozhodlo rozšíriť ponuku o detské sushi, ktoré je bohaté na bielkoviny, magnézium, fosfor, draslík, vlákninu a minerály.

„Detské sushi sa skladá z kvalitnej sushi ryže, ktorá je marinovaná ryžovým octom a podáva sa v zábavných tvaroch, ako je napríklad obláčik, srdiečko či hviezda“, povedal majiteľ prvého bratislavského sushi bistra Martin Šesták. Vrchná časť veselých kúskov sushi ryže je obložená varenou baby karotkou, čerstvou praženicou alebo sladkou kukuricou či hráškom. Deti zbožňujú tieto tvarové a farebné kombinácie a rodičia majú istotu, že svojim deťom zabezpečia zdravú a plnohodnotnú stravu.

MoshiMoshi - tak znie tradičný japonský pozdrav v telefóne. Na Slovensku dostalo tento názov prvé bratislavské sushi bistro, ktoré funguje od septembra 2010 v samotnom centre Bratislavy. Prevádzka so širokou ponukou sushi produktov pre jednotlivcov i celé firmy pripravuje každý týždeň nové a nové menu tejto zdravej a už aj na Slovensku obľúbenej pochúťky.

Na Slovensko prinieslo MoshiMoshi viac než 60 nových sushivariácií, čo znamená, že sa neuspokojí len s tradičnými chuťami a formami. MoshiMoshi má v názve podtitul takeaway a zameriava sa hlavne na najrýchlejšie vydanie menu svojim zákazníkom, ktorí sa preňho osobne zastavia. K dispozícii je však aj rýchla sushi donášková služba na ľubovoľné miesto v celej Bratislave.

MoshiMoshi, Panenská 24, Bratislava

www.moshimoshi.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu