Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Muž sa dobrovoľne lieči zo závislosti na párkoch!

David musí mať párky aj 13-krát za deň
David musí mať párky aj 13-krát za deň (Zdroj: SWNS)

LONDÝN/BRATISLAVA - Londýnčan David Harding (47) tak miluje párky, že sa stal prvým mužom v Británii, ktorý podstúpil terapiu, aby sa svojej bizarnej závislosti zbavil. Túto pochúťku si totiž dopraje aj 13-krát za deň, čo už sám považuje za prehnané.

Otec troch detí zatiaľ minul takmer 2-tisíc libier (2300 eur) na poradenstvo a hypnózu, ale "kúzlo" párkov sa mu zlomiť nepodarilo. Naozaj nedokáže zniesť pomyslenie, že by mal žiť bez nich. Sú ako droga.

Účtovník David jedáva aspoň jeden párok denne, či už v sendviči alebo ako hlavné jedlo, od piatich rokov a bežne sprace aj 13 týchto mäsových výrobkov. Jeho najobľúbenejšou značkou sú McWhinneyho írske bravčové párky.

David si uvedomil, že by mohol byť závislý minulý rok, kedy sa jeho žena Susan rozhodla urobiť na večeru "niečo iné". Vtedy zistil, že niečo nie je v poriadku a vyhľadal odbornú pomoc.

Psychológovia potvrdili, že jeho závislosť nie je fyzická, ale zatiaľ ani liečba, ani hypnóza nefunguje. Muž na jedení párkov nevidí nič zlé, ale potrebuje dostať pod kontrolu svoje nutkanie.

Šéf spoločnosti McWhinney zobral správu o Davidovom probléme s humorom a uviedol: "Sme potešení, že tento pán má rád naše párky, ale prajem mu veľa šťastia pri snahe ovládnuť svoj návyk."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu