Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pár tvrdí: Sme reinkarnovaní Ježiš a Mária Magdaléna!

Allan hovorí o sebe, že je Ježiš Kristus
Allan hovorí o sebe, že je Ježiš Kristus

SYDNEY/BRATISALAVA - Po dlhej dobe sa vrátil Ježiš Kristus a Mária Magdaléna na túto Zem. To je to, čo chce jeden austrálsky pár, aby si ľudia o ňom mysleli. Alan John Miller (47) a Mary Suzanne Lucková (32), pod učením s názvom "Božia pravda", ohlasujú druhý príchod biblických postáv.

"Len niečo pred viac ako 2000 rokmi, sme prišli na Zem prvýkrát," píše Miller na svojich internetových stránkach. "Kvôli svojej túžbe a vášni pre Boha, ako som rástol, spoznal som, že som nebol iba Mesiáš, ktorého predpovedali dávni proroci, ale tiež Boží výtvor, ktorý môžu všetci nasledovať, ak si to želajú."

Na videozázname z workshopu hovorí: "Volám sa Ježiš a myslím to vážne." 

Dvojica si už našla približine 30 až 40 učeníkov po príchode do Qeenslandu v roku 2007. Muž kúpil 16-hektárový pozemok a nasledovníci Božej pravdy zakúpili ďalšie, aby boli v blízkosti svojich charizmatických vodcov.  

V roku 2009 nasledovníci zložili približne 400-tisíc dolárov na nákup pozemku, kde sa v súčasnosti konajú pravidelné týždenné stretnutia a má sa tam vybudovať medzinárodne centrum pre návštevníkov.

Austrálska anglikánska a katolícka cirev sa obávajú, že pár sa spolieha na peňažné dary, a preto ľudí vyzýva, aby boli opatrní. 

Vo chvíli, keď sa niekto stane Bohom alebo Božím hlasom na Zemi, dostáva sa ako autorita na vyššiu úroveň, aby presadila svoje záujmy. To platí najmä pre ľudí, ktorí hľadajú zmysel života, a tým sú oveľa viac zraniteľní.

Reinkarnovaný Ježiš

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu