Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čiernym rodičom sa narodil beloško s blond vlasmi!

Rodina má spolu dvoch synov, každý je inej rasy
Rodina má spolu dvoch synov, každý je inej rasy

LONDÝN - Príroda sa vie niekedy s ľuďmi poriadne zahrať. Je tomu tak aj v prípade černošského páru Francisa a Arlette Tshibanguovcov. Tí včera pre médiá uviedli, že keď prvýkrát zbadali svojho novonarodeného synčeka Daniela, boli šokovaní.

Nečudo preto, že Francisova prvá myšlienka pri pohľade na dieťa bola, "wov, je naozaj môj"?. Spolu so ženou už majú dvojročného syna Setha, ktorý je rovnako oko oni, černoch. Lekári sa domnievajú, že fakt, že Daniel je beloch, spôsobila genetická porucha. Vylúčili ale možnosť, že ide o albinizmus.

Dvadsaťosemročný Francis, ktorý pochádza z Konga povedal, že keď prvýkrát uvidel svojho druhorodeného syna, "padla mu sánka". "Stál som tam ako obarený, nedokázal som zo seba dostať jediné slovo. Videl som, ako si okolostojaci doktori vymieňali pohľady pričom si určite mysleli, že to dieťa nemôže byť moje." Potom sa však pozrel na svoju ženu, tá sa na neho usmiala a muž vedel, že Daniel je jeho.

Pár je spolu tri roky a nikdy si podľa svojich slov neboli neverní. "Keby aj mala mimomanželský pomer, narodil by sa mulat. Ale Daniel má jemné blond vlasy, je jasné, že za to môže príroda," vyhlásil Francis.

V Arlettinej rodine sa už podobný prípad vyskytol, a to  u jej praprapraprastarej matky, ktorá vraj tiež porodila biele dieťa. Jej manžel ale uviedol, že sa to nedá dokázať, keďže to bolo už šesť generácií dozadu.

"Keď ideme po ulici, ľudia na nás pozerajú a určite si myslia, že sme Daniela ukradli. Na farbe jeho kože ale nezáleží. Najdôležitejšie je, že je zdravý," dodal šťastný otecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu