Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Posledná šanca získať vstupenky na Majstrovstvá sveta zadarmo!

Získajte tri vstupenky do VIP zóny bratislavského štadiónu Zobraziť galériu (3)
Získajte tri vstupenky do VIP zóny bratislavského štadiónu

BRATISLAVA - Bratislava, máj 2011. Finále Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji je už tu a fanúšikovia majú poslednú šancu získať vstupenky zadarmo. Ak aj vy patríte k hokejovým nadšencom, neváhajte a nepremeškajte jedinečnú možnosť získať tri vstupenky do VIP zóny bratislavského štadiónu.

Celé Slovensko fandí hokeju. Všetci túžia zažiť tú pravú hokejovú atmosféru a zúčastniť sa aspoň jedného zápasu šampionátu. Dotknúť sa hokejového neba majú možnosť prostredníctvom súťaže, ktorá prebieha na www.zazinebo.sk, kde výherca môže získať tri VIP vstupenky na finálové zápasy do Bratislavy.

Hoci naši hokejisti nepostúpili do štvrťfinále, záujem o lístky na bratislavský štadión je stále enormný a zahraniční fanúšikovia, ktorí si prišli pozrieť zápas svojho tímu sú ochotní zaplatiť neuveriteľné sumy, len aby sa dostali do hľadiska.

Ak aj vy túžite zažiť jedinečnú atmosféru hokejového neba na Majstrovstvách sveta, zapojte sa do SMS súťaže, alebo si zakúpte web žreb a vyhrajte úžasné VIP lístky do Bratislavy.

Teraz máte poslednú a jedinečnú šancu na výhru! Už 13. mája prebehne posledné žrebovanie. Viac informácií nájdete na www.zazinebo.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu