Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Súťažiaci z Košíc bude už piatykrát po sebe na hokejovom zápase

Zaži nebo
Zaži nebo

BRATISLAVA - Stále ste sa nedostali na zápas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji? Košičan, ktorý sa zapojil do SMS hry o vstupenky, vyhral už piatykrát a to rovno po tri lístky do SKYBOXu v Košiciach.

Celé Slovensko fandí hokeju a každý fanúšik sa túži dostať aspoň na jeden zápas hokejových majstrovstiev. Aktívnemu Košičanovi sa to podarilo už piatykrát a to rovno do SKYBOXU v košickej Steel Aréne, bez toho, aby si vstupenky kupoval. Jedinečný zážitok mal vďaka súťaži o ktorej nájdete potrebné informácie na www.zazinebo.sk.

Prvé reakcie ostatných súťažiacich, na seba nenechali dlho čakať, keďže sa tiež zapojili, dožadovali sa vysvetlenia. Systém je však nastavený tak, že v prípade, že nevyhráte v prvom žrebovaní, automaticky sa vaše SMS, alebo web žreby posúvajú do ďalších troch žrebovaní a samozrejme, čím väčší objem SMS, alebo web žrebov zašlete, tým vyššiu šancu na výhru máte. Postup je vysvetlený aj v pravidlách, ale rozhorčenie je v tomto prípade pochopiteľné, vstupenky na ktorýkoľvek hokejový zápas je takmer nemožné získať a ceny za jeden lístok sa pohybujú v závratných sumách a navyše je vôbec problém získať ich.

Ak túžite aj vy zažiť tú pravú hokejovú atmosféru, zapojte sa do súťaže o SKYBOX a VIP vstupenky a dotknite sa hokejového neba na www.zazinebo.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu