Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Neuveriteľné: Do muža udrel blesk dvakrát za minútu!

Do muža udrel blesk Zobraziť galériu (6)
Do muža udrel blesk

LONDÝN/BRATISLAVA - Šanca, že človeka zasiahne blesk, nie je až taká malá. Ale, že muž prežije dva údery blesku v priebehu minúty, to je doslova zázrak!

Nič netušiaci muž bežal po pokojnej ulici, keď priemyselná kamera zachytila neuveriteľný moment. Chodcovi ani mladíkovi, ktorý utekal s bundou pretiahnutou cez hlavu, sa nič nestalo. O chvíľu ích nasledoval mladý párik s dáždnikom, hľadajúci úkryt pred mrholením. Po tom však prišiel na rad nešťastník v tmavých teplákových nohaviciach a bunde. 

Desivý úder blesku dopadol priamo na neho. Muž sa zrútil a dopadol na zem. Okolo jeho tela sa vytvorila tmavá škvrna, ktorá by mohla byť krvou alebo spáleným asfaltom. Po asi 15 sekundách však začal hýbať nohami a na okamih sa zmätený posadil, aby chytil dych. Nakoniec sa pozviechal a kráčal preč, keď ho zasiahol druhý silný úder. Ani tento zásah však muža definitívne nezložil.

Úžasné video sa stalo senzáciou na internete, pričom tisícky ľudí vyjadrili prekvapenie nad tým, že muž prežil. Šanca, že do vás udrie blesk raz za rok je 1:700 000. Ale dvakrát za tak krátku dobu je takmer nevypočítateľné.

Nie je známe, odkiaľ video pochádza, ale v hornom rohu obrazovky sú uvedené čínske znaky a dátum 11. apríl. Samozrejme ozvali sa aj hlasy, podľa ktorých je video podvrh.



Dvakrát ho trafil blesk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu