Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Bozkávajúca sa dvojica pripravila o život chráneného chrobáka

Bozkávajúca sa dvojica pripravila o život chráneného chrobáka Zobraziť galériu (2)
Bozkávajúca sa dvojica pripravila o život chráneného chrobáka

BRATISLAVA - Z kuriózneho dôvodu bola zadržaná mladá dvojica na Ostravsku. Počas milostného vzplanutia v čerešňovej aleji totiž mladík s dievčaťom údajne svojimi telami rozmliaždili prísne chráneného chrobáka. „Išlo o Pižmovca hnedého, kriticky ohrozený druh v celej Európe“, uviedol do protokolu Jakub T., svedok incidentu, ktorý do aleje privolal policajtov.

Podľa zákona o ochrane prírody hrozila mladej dvojici až stotisícová pokuta. Vyšetrovatelia sa ale dočkali prekvapivého obratu. Dievča totiž v Jakubovi T. spoznala svojho bývalého milenca, s ktorým sa pred časom rozišla. “Mal nalepené fúzy a zmenil farbu vlasov, takže som ho v prvej chvíli nespoznala”, uviedla Linda K. Zničený milenec musel nakoniec s pravdou von. Celý incident narafičil, aby sa dievčaťu pomstil.

Zaujímavé je, že sa prípadom podľa všetkého nechala inšpirovať značka obľúbenej čokoládovej oblátky Fidorka, ktorá pred niekoľkými dňami spustila Facebookovú aplikáciu Májová alej. Ľudia sa v nej môžu bozkávať so svojimi priateľmi pod rozkvitnutými čerešňami bez akýchkoľvek rizík. Počas celého mája, mesiaca zamilovaných, môžu užívatelia posielať pusy, dokonca aj ľuďom, s ktorými sa zatiaľ nepoznajú, čo je v prostredí Facebooku unikátna funkcia. Užiť si májové bozkávanie s Fidorkou môžete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu