Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Naraz šoféroval dve autá a rútil sa cez križovatku!

Nevídaný dopravný prostriedok na ceste
Nevídaný dopravný prostriedok na ceste

LONDÝN/BRATISLAVA - Zase raz niekto dokázal ohromiť nielen políciu, ale aj okoloidúcich! Dôstojníci v Číne sa nestačili čudovať, keď zrazu na kamerovom zázname uvideli muža, ktorý na križovatke šoféruje autíčka z autodráhy a tvári sa, že je to úplne v poriadku.

Policajt Liu Yulin sledoval kameru v čínskom mesteTaizhou, keď sa do jeho zorného poľa dostal ojedinelý dopravný prostriedok, ktorý býva väčšinou atrakciou v zábavných parkoch. "Videl som na obrazovke, že muž riadil dve takéto autá. Sedel medzi vozidlami a každá noha stúpala na jeden plynový pedál. Okamžite som volal dôstojníkovi na tomto úseku, aby to išiel skontrolovať," uviedol Liu.

Príslušný policajt potom zastavil majiteľa atrakcie pána Zhanga, ktorý povedal, že chcel autá takto presunúť do miestneho parku. Podľa neho to bol najekonomickejší spôsob prepravy. Dokonca to nebol jeho prvý pokus, ale údajne si neuvedomil, že to je nezákonné.

"Dopravné predpisy hovoria, že vozidlá z autodráhy nezodpovedajú predpisom a preto nemôžu byť súčasťou cestnej premávky," dodal policajt. Keďže však zákon nestanovuje, aký trest by mal muž za tento priestupok dostať, odišiel iba s varovaním.



Autička z kolotočov na ceste
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu