Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Opitý Angličan na Škode: Na troch kolesách prešiel 6,5 km!

Tri kolesá mladíkovi bohato stačili Zobraziť galériu (2)
Tri kolesá mladíkovi bohato stačili

LONDÝN/BRATISLAVA - Andrew Mackay (29) to na párty s alkoholom trochu prehnal, no napriek tomu si sadol za volant. Nahluchlému mladíkovi vôbec nevadilo, že mu chýba jedno koleso a náprava pri strete s alfaltom iskrí a ťahá ho do strany. Polícii sa ho podarilo zastaviť až po 6,5 kilometri.

Nezamestnaný mladík z anglického Bittonu s trikrát prekročeným povoleným limitom alkoholu sa iba tesne vyhol väzeniu, keď sa ku svojmu skutku a nebezpečnej jazde priznal. Mackay dostal 10-mesačný podmienečný trest a 150 hodín verejnoprospešných prác. Najbližšie tri roky si nezašoféruje, keďže prišiel aj o vodičský preukaz.

Mackaya videli, ako sa v ranných hodinách blíži ku svojmu domu v červenej Škode Octavii, ktorej chýbalo predné koleso na strane vodiča. Policajti ho museli z iskriaceho auta doslova vyťahovať.

"Mali ste veľké množstvo alkoholu, neboli ste schopní sebaovládania. Komický aspekt riadenia auta s tromi kolesami prevážilo nebezpečenstvo, ktoré hrozilo v stave opitosti," pustil sa do mladíka sudca. Mackayov obhajca uviedol, že sa jeho klient hanbí a ospravedlňuje za čin, ktorý už oľutoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu