Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Kráľovná gýču? Fetišistické dievča má všetko ružové!

Wanda si zjavne bez ružovej nedokáže predstaviť život Zobraziť galériu (2)
Wanda si zjavne bez ružovej nedokáže predstaviť život

LONDÝN/BRATISLAVA - Wanda Matthewsová (20) z anglického Boltonu sa rozhodla žiť v ružovom svete. Svoj fetiš pretavila do všetkého, čo ju obklopuje. Ružová sa tiahne od nábytku, cez čistiace prostriedky až po spotrebiče. Táto monotematická cukríková záľuba sa ale zdá mnohým trochu divná.

V priebehu troch rokov sa podarilo žene trojizbový dom prerobiť na jednofarebné kráľovstvo. Wanda má na sebe oblečené vždy niečo ružové, počúva ružový iPod a telefonuje s ružovým mobilom. Jej skrine sú doslova preplnené šatami, topánkami a doplnkami v tejto farbe, zatiaľ čo v kuchyni je ružová rýchlovarná kanvica, hriankovač, hrnce, panvice a dokonca aj žehliaca doska.

Jej dcérky Keira (2) a Keelie (3) sú do maminej záľuby taktiež zainteresované a dostávajú ružové hračky. Na rad ešte príde ružová kúpeľňa, ružový záhradný plot a pokus o ružové vyzdobenie tepelnej rúry.

"Niektorí ľudia si môžu myslieť, že je to trochu prehnané, ale je mi jedno. Moji priatelia a rodina vedia, že som obklopená ružovou a sú na to zvyknutí," hovorí žena, ktorá má v ružovej ladené aj toaletné potreby, parfumy, opaľovacie krémy a dezodoranty. "Kúpila som si aj ružové čistiace prostriedky ako bielidlo, takže sa to možno iným zdá divné," dodáva Wanda. 

Dcérky sa ukázali byť ako dokonalá zámienka na podporu tejto uchýlky, a tak majú v izbe na hranie ružové svetlá či luster. Čo by robila, ak by sa jej narodil chlapec, nemá ani poňatia. Ženinu záľubu dokonca prekvapivo zdieľa aj jej priateľ, ktorý ju prijal ako súčasť života. "Je to správny fetiš. Zatiaľ čo niektorí ľudia tomu nerozumejú, Danny vie, že ja ju (ružovú) milujem a nekritizuje ma," hovorí Wanda.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu