Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

"Slizké" ženy dostali šancu opeknieť!

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Zdá sa, že ženy urobia čokoľvek, aby vyzerali čo najlepšie. Dokonca si dajú na tvár aj sliz zo slimáka. Je to totiž posledný módny výstrelok!

Capibell Cream, ktorý sa dostane na britský trh koncom roka, sľubuje vyžehliť vrásky a zjemniť pleť. Bizarný kozmetický prostriedok sa zrodil po tom, čo pracovníci v akváriu v Kolumbii objavili, že ich ruky boli po manipulácii so slizkými zvieratami oveľa jemnejšie.

Reakcie na túto podivuhodnú zložku sú však rozdielne. "Radšej budem mať vrásky ako používať slimačí sliz!" hovorí jedna z nie príliš nadšených žien. Druhá dodáva: Vážne! Sú ľudia takí márníví, že vyskúšajú aj čarodejnícky lektvar, aby vyzerali mladšie alebo lepšie? Čo sa stalo s pôvabom starnutia?" Na druhej strane existujú aj pozitívne názory a ľudia, ktorí sa už nového výrobku nevedia dočkať. "Slimačí sliz už predávajú aj v zahraničí a je to skutočne, skutočne dobré!" píše sa v ohlase.

Okrem toho, že kozmetické ošetrenie býva nákladné, napríklad čistenie pleti 24-karátovým zlatom, vedie až k šialeným praktikám, ako je masáž hadmi. A tak niet divu, že občas vyvstane otázka: Kam sme až schopní zájsť v mene krásy?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu