Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

BCMOBIL & TECHBOX: Android vládne operačným systémom

BC mobil Zobraziť galériu (4)
BC mobil

BRATISLAVA - Vedeli ste, že v poslednom období operačný systém Android zasadol na post kráľa mobilných operačných systémov? Nie? Nevadí. Po prečítaní nového čísla časopisu BCMOBIL & TECHBOX 3-4/2011 zistíte, že právom. Android je jednoducho všade, vrátane novej titulky s najtenším Sony Ericssonom.

So začiatkom jari prichádza do stánkov a na pulty predajní nové vydanie časopisu BCMOBIL & TECHBOX 3-4/2011, ktoré je opäť plné dobrého čítania. Čas výstav a kongresov sa odrazil aj v obsahu, a tak sa môžete tešiť na veľkú reportáž z najväčšej výstavy vo svete mobilov – Mobile World Congress 2011 z Barcelony, ale i akcie Panasonic Convention z Londýna. Nechýbajú samozrejme pravidelné rubriky okorenené zlosovateľnou anketou. Hoci Android už neohrozene vládne smartfónom, pozrieme sa bližšie i na operačný systém Samsungu – bada. Čo dokáže Bluetooth asi väčšina z vás vie, ale viete o jeho minulosti a budúcnosti?

BCMOBIL & TECHBOX: Android
Zobraziť galériu (4)



Z testovaných telefónov určite neprehliadnite najsexi a zároveň najtenší Sony Ericsson sveta, model Xperia arc, ale ani prvý 3D mobil LG, ktorému sme sa na zúbok pozreli už na výstave MWC 2011. Nokia C6-01 či Samsung Wave II sú modely, ktoré by nemal prehliadnuť nikto z vás, ak hľadáte niečo rozumné za dobrú cenu. Čo všetko ponúkne to najlepšie od HTC, zistíte v teste modelu Incredible S. Vyskúšali sme i nový Googlefón „ohnutý“ Samsung Nexus S. Ak sa rozhodujete nad kúpou nového telefónu, poteší vás aktuálny katalóg mobilov na slovenskom trhu.

BCMOBIL & TECHBOX: Android
Zobraziť galériu (4)


Novinky spotrebnej elektroniky nájdete nielen na TECHBOX.sk, ale i na stránkach časopisu BCMOBIL & TECHBOX. Tak, ako Android vládne svetu smartfónov, tak v herných konzolách víťazí zariadenie Kinect od Microsoftu. Čo, ale umožňujú hry ovládané pohybom na ostatných konzolách? Otvorte a hýbte sa. V rukách sa nám na test ocitli aj dva špičkové a tenučké notebooky od výrobcov Asus a Lenovo. Už si len vybrať. Ak sa chcete pobaviť multimédiami nielen pri prestávkach na cestách, pozrite sa na navigáciu Mio Spirit 685. Ak si však chcete užiť poriadne domáce kino, odporúčame mrknúť na test dostupného Full HD projektora od Epsonu. S domácim kinom súvisí aj známe 3D. Ako to s ním vyzerá po roku aktívneho „útočenia“ na divákov? Odpoveď nájdete v ďalšom pokračovaní témy o 3D. Testovali sme i lacnú 3D kameru Aiptek 3D i2. V aktuálnom čísle sme nezabudli ani na automobily. Alfa Romeo Giuliette sme sa pozreli nielen pod kapotu a Volvu V60 zase do multimediálnej výbavy.

BCMOBIL & TECHBOX: Android
Zobraziť galériu (4)


A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX? Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 3-4/2011 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Časopis môžete taktiež získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu