Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najhorší svadobný fotograf zničil ďalší pár, uchmatol nevestu!

Tehotná Rose sa živí ako modelka aktov Zobraziť galériu (2)
Tehotná Rose sa živí ako modelka aktov

LONDÝN/BRATISLAVA - O fotografovi a kameramanovi, ktorý natočil snáď najhoršie svadobné video všetkých čias, sa vynárajú nové skutočnosti, ktoré mu ani trochu nelichotia. Clayton Bennett (50) zničil ďalšie manželstvo, keď po mesiaci utiekol s nevestou, ktorú fotografoval.

Rose-Ellen Forsterová (26) sa rozviedla so svojím manželom Markom a je tehotná s Benettom. Pracuje ako nahá modelka erotických snímok za 40 libier (45 eur) na hodinu. 

Podľa jej kamaráta sa od zoznámenia s novým partnerom veľmi zmenila a jej rodina s ňou nechce nič mať.

Clayton Bennet sa "preslávil" asi najhroznejším svadobným videom, za ktoré na neho sklamaní manželia podali žalobu. Mizerný filmár musí zaplatiť spolu 600 libier (680 eur), vrátane 150 libier (172 eur) náhrad páru, súdnych trov a cestovných nákladov.

"Vyhovoril sa na nevhodný odev a zmizol na väčšinu dňa. Okrem toho chýba záznam podpisu do matriky, vychádzanie z kostola a krájanie torty, rovnako ako aj niektoré príhovory. Kameru pustil na zem, takže polovicu snímky tvorila tráva a hlavy hostí boli zrezané. Dokonca sa mu podarilo zahrnúť ľudí, ktorí neboli súčasťou svadby!", povedali Martin a Heidi Shubrokovci pre médiá.

Benneta podľa jeho vlastných slov prenasledujú a nechce sa k ničomu vyjadrovať.

 

Najhoršie svadobné video všetkých čias?



Svadobne video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu