Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zanietený nudista víta zákazníkov s mešcom na penise

Paul Winer je zarytý vyznávač nudizmu
Paul Winer je zarytý vyznávač nudizmu

PHOENIX - Neďaleko Arizony sa nachádza obľúbená atrakcia a vyhľadávané miesto turistov - kníhkupectvo s názvom Reader's Oasis. Okrem stoviek vzácnych kníh, ktoré tu môžete kúpiť, je jedinečné aj niečím iným - majiteľom obchodu.

Pri vstupe do kníhkupectva, ktoré stojí len niekoľko kilometrov od hranice s Kaliforniou, vás privíta zvláštny "týpek". Chudý ako špáradlo až mu z hrude vytŕčajú rebrá, opálený, so slameným klobúkom na hlave, a najmä nahý - to je Paul Winer, hrdý majiteľ predajne s knihami.

Hoci na prvý pohľad pôsobí trocha odstrašujúco, nemusíte sa ho báť. Aby zachoval aspoň najmenšie dekórum, svoju pýchu si zakryl mešcom. Ešte v sedemdesiatych rokoch si vyslúžil slávu ako "Nahý pianista", ktorý spolu s vtedy ešte neznámym americkým komikom Jay Lenom vystupoval po kluboch a na rôznych párty.

Ako zarytý priaznivec nudizmu sa jedného dňa rozhodol, že túto životnú filozofiu začne uplatňovať aj v každodennom živote. "Nerobím to preto, aby si ľudia o mne mysleli, že som šibnutý. Jednoducho sa necítim dobre, keď som oblečený. Je pre mňa prirodzené chodiť nahý," uviedol Winer.

Do kníhkupectva zavítajú každý deň desiatky turistov, ktorí si tu kúpia knihu a vyfotografujú sa so svojráznym majiteľom obchodu.



Nahý predavač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu