Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Angličtina v pohode

Angličtina v pohode Zobraziť galériu (2)
Angličtina v pohode

BRATISLAVA - Potrebujete si pred letom oprášiť svoju Angličtinu, aby ste si na dovolenke neobjednali miesto piva medveďa? V tom prípade vám pomôžu hodinové konverzačné cédečka od Kakadu. Počúvať ich môžete doma, v práci či cestou v aute.

Prvý diel Angličtiny v pohode s názvom Spoločenská konverzácia obsahuje 320 anglických fráz na bežné spoločenské témy, ako sú napríklad predstavenie sa, oslovenie niekoho, poďakovanie, vyjadrenie súhlasu alebo nesúhlasu či rozlúčenie sa. Angličtina v pohode II. obsahuje až 500 anglických fráz zameraných na bežné spoločenské témy ako sú Rodina, vzdelanie a povolanie, cestovanie. Obidve so slovenským prekladom a obidve za super jarnú cenu!

Ak by ste sa chceli povenovať Angličtine dôkladnejšie, ideálny pre vás je jazykový komplet Angličtina pre všetkých, ktorý obsahuje kvalitnú učebnicu, 6 audio CD a MP3 disk s kompletným kurzom anglického jazyka pre začiatočníkov i mierne pokročilých. Rovnaká ponuka platí aj pre tých, ktorí uprednostnia nemecký jazyk. Jazykový komplet Nemčina pre všetkých obsahuje 7 audio CD, MP3 disk a učebnicu. Tieto jazykové komplety vám umožnia osvojiť si základy angličtiny či nemčiny prirodzenou metódou, podobne ako materinský jazyk. Počúvaním fráz v poradí angličtina - slovenčina - angličtina či nemčina - slovenčina - nemčina si osvojíte vety, ktoré sa vyskytujú v každodenných situáciách. Veľkou výhodou je, že ich môžete počúvať a učiť sa kedykoľvek a kdekoľvek vám to vyhovuje.

Všetko nájdete na www.kakadu.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu