Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najrozkošnejší tvor: Neviete, čo to je, ale musíte ho mať!

Zvieratko si chutne drží dáždnik
Zvieratko si chutne drží dáždnik

LONDÝN/BRATISLAVA - Ak ste sa niekedy zamilovali do zvieratka na prvý pohľad, tak toto bude práve jeden z tých okamihov. Malá polopička vyčarí úsmev na tvári tým, ako si v drobných ručkách drží dáždnik a načahuje sa po ňom späť, keď jej ho zoberú. Je jednoducho rozkošná!

Nie je známe, odkiaľ video pochádza, ale ukazuje drobné zvieratko, ktoré sa zmestí do mužskej dlane. Keď mu podajú dáždnik, drží si ho ako najväčší poklad. Po tom, ako mu ho vezmú, naťahuje za ním rúčky, až to napokon vyzerá, že s ním aj zaspí. Na dôvažok dostane ešte od majiteľa jemné škrabkanie, z čoho má doslova pasiu. 

"Neviem, čo to, sakra, je, ale chcem to," hovorí jeden z komentárov na YouTube. "Lol, je naozaj nadšený, že má dáždnik... je to boss," dodáva druhý.

Útloň váhavý je poloopica, ktorá v dospelosti dosahuje výšku 21 - 40 cm. Jeho veľké oči so žltými dúhovkami mu dodávajú akýsi ustrašený výraz, ale v noci sú mu pomocníkom pri love. Chov v Japonsku či USA je nelegálny, ale napríklad v Thajsku a na subkontinente ide o klasického domáceho miláčika.

Video s týmto zvieratkom, na ktorom sa rozplýva od blaha pri šteklení, sa objavilo na internete už aj pred dvomi rokmi. Do dnešnej doby má na svojom konte už 3,5 millióna zobrazení. Uvidíme, či sa mu dáždnikový hit vyrovná. 

 




Loris a šteklenie


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu