Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievča schudlo 45 kíl pomocou aplikácie v mobile!

Zo Shelli sa stala štíhla žena
Zo Shelli sa stala štíhla žena

LONDÝN/BRATISLAVA - Čašníčka Shelli Hendersonová (22) z anglického mesta St Albans vážila 115 kíl, keď si pred desiatimi mesiacmi stiahla do mobilu aplikáciu na počítanie kalórií. A od tej chvíle sa diali divy. Teraz má postavu ako lusk a konečne si kúpila svoje prvé bikiny.

Shelli bojovala s nadváhou od ukončenia školskej dochádzky, keď mala 16 rokov. Po stiahnutí aplikácie do nej zadala každé jedlo, ktoré sa chystala zjesť a vypočítala si príjem kalórií. V kombinácii s pravidelným cvičením sa jej váha začala strácať.

"Počítadlo som si stiahla z rozmaru, že to na týždeň skúsim. Keď som začala zhadzovať deká, išla som ďalej. Pracovala som na tom, že ak chcem dosiahnuť môj cieľ, musím zmeniť stravovanie," uviedlo dievča.

Ako servírka mala jedlo neustále k dispozícii. Deň sa začínal anglickými raňajkami a po celý deň vyjedala nejaké čipsy. Tomu však spravila rázny koniec.

"Milujem moju novonadobudnutú dôveru, dokonca som si rezerovala svoju prvú letnú dovolenku a kúpila prvé bikiny... Moja sebeúcta bola na dne. Vyhovávarala som sa, aby som nemusela chodiť von, pretože som sa cítila trápne. Počítadlo kalórií mi pomohlo zmeniť stravovacie návyky. Používalo sa úplne jednoducho," dodávala Shelli, ktorú dokonca povýšili na vedúcu v reštaurácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu