Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Podviedol ju, expriateľove šaty ponúka "hore bez"!

Taylorina pomsta je originálna Zobraziť galériu (2)
Taylorina pomsta je originálna

LONDÝN/BRATISLAVA - Dievča, ktoré uvádza iba svoje krstné meno Taylor, sa rozhodlo pre drastickú pomstu po tom, ako sa dozvedelo, že ho jej priateľ podvádzal celých 5 rokov. Vykoplo ho z domu v Boca Ratone na Floride bez jedinej veci a jeho majetok rozpredáva na eBayi a vlastnej webstránke prostredníctvom odhalených fotografií.

Medzi predávanými položkami sú košele, niekoľko párov nohavíc, opasky či klobúky. Taylor zatiaľ zarobila vyše tisíc dolárov a vďaka pikantným snímkam získala aj veľkú publicitu. Keďže chce zostať v anonymite, na všetkých fotografiách je bez tváre.

"Nikdy som neurobila niečo také. Myslím, úprimne, ja nie som pomstychtivý človek, ale keď strávite 5 rokov svojho života s niekým a on sa k vám otočí chrbtom a urobí vám niečo také.. Začnete hľadať cestu, ako mu to vrátiť," vysvetlilo dievča pre médiá.

"Radšej mal, keby som bola viac konzervatívna a nechcel, aby som sa obliekala sexi. Teraz vravím: "Ha, ha - už na to nemôžeš nič povedať"."

A zdá sa, že Taylor nenájde pokoj, kým sa nezbaví všetkých jeho vecí: "Mojím cieľom je predať všetko! Takže prosím ponúkajte a pomôžte mi vyj***ť s ním."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu