Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

AVIS oslavuje prvé výročie pôsobenia na Facebooku

Avis
Avis

BRATISLAVA - Spoločnosť AVIS Autopožičovňa v týchto dňoch oslavuje 1. výročie pôsobenia na stránke sociálnej siete FACEBOOK.

Za 12 mesiacov aktívnej činnosti sme získali viac ako 2000 fanúšikov, rozdali v rámci súťaží ceny v objeme vyššom ako 5 000 EUR a patríme medzi najaktívnejšie facebookové profily v rámci automobilového priemyslu. V r. 2011 plánujeme svoju komunikáciu cez Facebook zintenzívniť a získať ďalších fanúšikov.

Facebookový profil AVIS na Slovensku si získal aj množstvo zahraničných fanúšikov z rôznych kútov sveta a vo februári sme sa stali najviac navštevovaný „avisový“ profil na celom svete.

Touto stránkou sa snažíme aktívne informovať fanúšikov, zákazníkov o novinkách, cenách a akciách, ktoré u nás prebiehajú.

O spoločnosti:

AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení od roku 1997. Prevádzkuje najmladšiu flotilu vozidiel na Slovensku, v rámci 16 kategórií ponúka 365 dní v roku na prenájom takmer 250 automobilov. Prevádzkuje širokú paletu vozidiel od strednej nižšej triedy až po úžitkové vozidlá či luxusné limuzíny. Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut. AVIS sa vždy snaží viac.

AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, ktorá patrí k svetovým lídrom trhu. Prevádzkuje vyše 4000 kancelárií vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako 500 000 vozidiel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu