Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sedem opilcov sa zaseklo vo výťahu! Páni, čo záchod?

Spať sa dá kdekoľvek
Spať sa dá kdekoľvek

LONDÝN/BRATISLAVA - Ak vystresovaní makléri, ktorí po celom svete zarábajú miliardy pre svoju spoločnosť, občas zaspia na stole, nie je to nič výnimočné. Sedem obchodníkov však dalo spánku v práci úplne nový rozmer, keď sa opití uložili vo výťahu.

Muži strávili niekoľko hodín jedením sushi a popíjaním v japonskej reštaurácii na prvom poschodí obchodného komplexu. Keď sa chceli konečne dostať preč, šťastie im veľmi neprialo a výťah sa pokazil medzi poschodiami.

Podľa denníka Evening Standard muži kričali o pomoc a stlačili núdzové tlačidlo, ale boli nútení stráviť asi tri hodiny natlačení v malom priestore. Zdá sa však, že výťah sa nepokazil len tak sám od seba, ale pravdepodobne zlyhal po tom, čo sa podgurážení muži rozhodli v ňom zaskákať. Oprava si vyžiada stovky libier.

Keď sa k nim záchranné zložky dostali, na ich prekvapenie bolo všade ticho. Spoločensky unavení obchodníci vo výťahu bez problémov zaspali. Či niekto za tri hodiny nepotreboval ísť náhodou na záchod, radšej médiá neuviedli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu