Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

David Guetta by Samo Tomeček, neočakávaný výstup Made 2 Mate a iný bordel!

Mutňanská, Izakovičová a Tomeček Zobraziť galériu (13)
Mutňanská, Izakovičová a Tomeček

BRATISLAVA - Pravidelná štvrtková World By Women párty venovaná hlavne ženám prekvapuje nielen ostatných, ale aj seba. Pre plný podnik, prevažne ženského osadenstva, medzi inými Nela Pocisková, Ibrahim Maiga, Jakub Petraník, Petra Lenártová, LeRa Salmanová bolo pripravené ďalšie prekvapenie.

Samo Tomeček, ktorý s kapelou počas búchajúcej párty rozbalil Davida Guettu v štýle unpluged. To ale organizátorky, tentokrát známe tváre minuloročnej súťaže miss Magdaléna Izakovičová a Janka Mutňanská dobre tušili. Čo prekvapilo aj ich, bol návrat lídra skupiny Made 2 Mate na Slovensko. Tlapol si s DJom Pizamanom, chytil mikrofón a rozbalil "Funky náladu" a iné pecky.

Samotné modelky ho považovali za dokonalého imitátora a až po jeho výstupe zistili pravdu. Mali totiž veľa práce s módnymi prehliadkami 7 návrharov, medzi ktorými nechýbali Mikloško, Paldan, či Poorová. Ďalším bonusom bol televízny prepad pri príležitosti nakrúcania "servítky", v ktorom boli práve zaangažovaní Mário Kovács a miss sympatia 2010 Alžbeta Ferencová, ktorí si túto párty tak obľúbili, že prekvapili s celým štábom. Aby bola párty naozaj párty, dopriali si VIP dámy aj fľašu luxusného koňaku Bowen, ktorý je vyrobený práve pre ženské chuťové bunky. Medzi vystupujúcimi sa objavil aj srbský akordeónista Aleksandar Vidakovič, ktorý spojil house music s rytmami Karibiku a Lambády. To je pre laikov ako čokoláda s fazuľovým prívarkom, no preplnený podnik ho úplne miloval. Mediálne výstupy z tejto párty sú stále viac a viac zaujímavejšie. Pripravoval sa tu tento štvrtok aj formát podobný MTV Made, ktorý uzrie svetlo sveta čoskoro aj na slovenských obrazovkách. Skôr si ale užijete túto párty na vlastnej koži najbližší štvrtok v klube Kartell. Patrónkami budú tentokrát tanečnice zo známej skupiny Extravadansa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu