Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kde spáva Šeherezáda?

Kryštálová spálňa Chiraz Zobraziť galériu (4)
Kryštálová spálňa Chiraz

Kryštály a drahé kamene sa v súčasnosti tešia obrovskej popularite. Zďaleka sa pritom nenosia len na náušniciach a náhrdelníkoch. Nie je problém zohnať ošperkované perá, zapaľovače, alebo dokonca lyže či korčule. Drahokamy sa postupne dostávajú aj do našich interiérov spolu s nábytkom a doplnkami, ba dokonca aj plyšovými hračkami. V predajni nábytku Design House sme našli hneď niekoľko „vyšperkovaných“ vychytávok do domácnosti.









Kde spáva Šeherezáda?
Zobraziť galériu (4)


Kávovar Diva

Na začiatok malá hádanka: Vyrobil to Bugatti a je to posiate presne 14 431 kryštálmi od Swarovskeho. Čo je to? Ak vám napadol nový model luxusnej limuzíny, ste na omyle. Ide totiž o oveľa menšiu mašinu. Kávovar Diva svojím zjavom vyrazí dych, ale dokáže vyrobiť aj veľmi chutné espresso.

Kde spáva Šeherezáda?
Zobraziť galériu (4)


Plyšový Macko Karl Lagerfeld

Ani nie tak deti, ako skôr módni nadšenci vzdychajú túžbou po plyšovom mackovi, ktorý akoby z oka vypadol návrhárskej ikone - Karlovi Lagerfeldovi Jeho oblek z talianskej vlny bol navrhnutý v parížskom štúdiu samotného Karla Lagerfelda. Opasok má vyrobený z pravej kože a kravatu ozdobenú, ako inak, Swarovskeho kryštálom.

Kde spáva Šeherezáda?
Zobraziť galériu (4)


Otvárač na víno Anna Etoile

Ozdobou kuchyne sa môže stať aj zdanlivo obyčajná vec, ako otvárač na víno. Napríklad táto vývrtka s názvom Anna Étoile, vyrobená v limitovanej edícii 99 kusov, sa určite nedá prehliadnuť. Na jej výrobu bola použitá čierna ušľachtilá oceľ, „hlava“ vývrtky je zdobená zlatom a striebrom a náhrdelník je vyrobený zo skutočných diamantov.

Kryštálová spálňa Chiraz

Kryštály sú skutočne žiadaným artiklom a dizajnéri nemajú problém vyložiť nimi hoci aj celú spálňu. Veľkolepé lôžko pod kryštálovými hviezdami ponúka nemecký výrobca Wellemöbel. Názov spálne Chiraz je inšpirovaný Perziou a tajuplnými príbehmi Šeherezády, pri ktorých nikto nevydržal dlho bdieť.

Viac informácii na www.design-house.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu