Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexice nachytali chlapov: Takto čumia na zadky!

Jess a Reanin lovili na svoje telá mužské pohľady Zobraziť galériu (7)
Jess a Reanin lovili na svoje telá mužské pohľady

LONDÝN/BRATISLAVA - Prefíkaná pasca na mužov! Dve drzé dievčatá umiestnili zozadu na džínsy jednej z nich nenápadnúi kameru a vybrali sa do ulíc. Ženy tak majú jedinečnú šancu zistiť, ako to zvyčajne vyzerá za ich chrbtami, keď sa muži nevedia od nich pohľadom odlepiť.

Dvojica pochádza z novozélandského Aucklandu. Reanin Johannink je podľa účtu na Twitteri "speváčka, televízna moderátorka, herečka" a Jess Gurunathan zase "speváčka-skladateľka, televízna moderátorka a človek slobodného ducha".

Mladé herečky sa potulujú po uliciach Los Angeles a "zadok-kamera" ukazuje presne, kto sa len ukradomky prizerá alebo sa bezostišne otáča. Niektorí "zízači" sú naozaj prekvapiví. Okrem mužov sa na pekné pozadie rady pozrú aj ženy a dokonca neodolal ani samotný "Ježiš". 

Zábery z ich dobrodružstva spracovali do dvojminútového videa s podmazom piesne od Amandy Blank. Na YouTube sa stalo okamžite senzáciou a prilákalo takmer 500-tisíc návštevníkov už za tri dni.

Po tom, ako sa dievčatá vrátili do vlasti, premýšľajú, že svoj "vynález" využijú aj v iných krajinách, láka ich napríklad Francúzsko. Ale v podstate pôjdu tam, kam ich práca zaveje.

Pre tých, ktorí si myslia, že to spravili zo zlomyseľnosti, dievčatá odkazujú, že to neurobili v žiadnom prípade preto, aby ukázali mužov ako idiotov. "Máme radi mužov, oslavujeme ich zanietene pre ženy, všade! :). Je to nevinná zábava a som rada, že väčšina ľudí chápe náš kiwi humor," napísala Jess.



Muži čumia na zadky


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu