Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi tínedžerka najradšej spáva s tigrom

Will a Felicia Zobraziť galériu (3)
Will a Felicia

LONDÝN/BRATISLAVA - Mačička a tiger! Felicia Frisco (17) z americkej Floridy má neobvyklého spoločníka. Každú noc sa jej do postele votrie 6-mesačný bengálsky tiger Will. Tento zvyk majú už od jeho narodenia, keď ho odvrhla matka.

Willa chovajú v zajatí Feliciini rodičia v rámci vzdelávacieho programu s názvom Tiger Encounter. Vďaka ich profesii sa už od malička motala okolo zvierat ako sú slony, kone a tigre. Podľa tínedžerky je to to isté ako vyrastať so psom. Keby ste vyrastali s tigrom, zdalo by sa vám to úplne normálne, hovorí. Zároveň si však uvedomuje, že to nie je len roztomilý domáci miláčik.

"Moji rodičia vravia, že nikdy úplne nemáte veriť zvieratám, dokonca ani psom. Musíte sa uistiť, že ste si vedomí rizík," uviedla.

Will nie je jej prvý spoločník v posteli. Predtým ju okupoval jeho otec Daruba. Keď však dovŕši jeden rok, bude si musieť hľadať iné miesto na spanie.

Dospievajúce dievča, ktoré študuje doma, Willa kŕmi, chodí s ním na prechádzky a hrá sa s ním. Cíti sa ako jeho matka. "Bol taký malý a videla som, ako rastie, je to trochu ako mať dieťa," dodáva Felicia.



Tiger spáva s dievčaťom v posteli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu