Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

UFO nad svätým mestom! Skutočnosť alebo podvrh?

Letelo nad Jeruzalemom naozaj UFO?
Letelo nad Jeruzalemom naozaj UFO?

JERUZALEM - Všetci nadšenci UFO, zbystrite pozornosť! Nad izraelským mestom Jeruzalem sa totiž minulú sobotu objavil záhadný objekt, ktorého pôvod sa teraz medzinárodní experti na neidentifikovateľné lietajúce objekty snažia objasniť.

Žiarivý objekt kruhového tvaru nafilmovali nad islamským chrámom Dome of the Rock. Mysteriózny predmet sa najprv na horizonte vznášal, po chvíli začal klesať až napokon za sprievodu blikajúcich svetiel zmizol z oblohy. Úkaz je o to záhadnejší, že ho natočili zo štyroch rôznych uhlov. Odborníci tak postupne vyvracajú teórie o tom, že ide o podvod.

Zanietenci UFO vyhlásili, že video je „nevyvrátiteľným dôkazom toho, že mimozemšťania skutočne existujú“. Niektorí sa však domnievajú, že objekt bol v skutočnosti hebrejský boh Elohim. Celej veci dodáva tajomný charakter i fakt, že práve nad spomínaným chrámom sú akékoľvek prelety lietadiel či iných objektov zakázané.

„Ak sa dokáže, že nahrávka nie je podvod, potom je to to najúžasnejšie video aké kedy bolo natočené. V prípade, že ide o podvrh však musím povedať, že niekto odviedol veľmi dobrú prácu, pretože to naozaj vyzerá dôveryhodne,“ uviedol bývalý poverenec výskumu UFO na britskom ministerstve obrany a známy ufolog Nick Pope.

Podľa neho sa vo vnútri lietajúceho predmetu nemohla nachádzať žiadna posádka, pretože „žiadny žijúci tvor by nedokázal prežiť tak veľké preťaženie,“ povedal Pope.

Skeptici poznamenali, že zábery boli nakrútené z uhlov, ktoré pohľad na objekt skresľujú. Domnievajú sa, že jas, ktorý z neho vychádza, autor videa umelo dotvoril. Pravosť nahrávky sa teda asi tak skoro overiť nepodarí.

 



UFO nad Jeruzalemom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu