Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Magický dátum svadby!

Marcel Gábor (29) a Henrieta Marešová (25) si povedali svoje „áno“ v magický deň 6. 6. 2006 v kaplnke Kežmarského hradu. Zobraziť galériu (2)
Marcel Gábor (29) a Henrieta Marešová (25) si povedali svoje „áno“ v magický deň 6. 6. 2006 v kaplnke Kežmarského hradu.

KEŽMAROK - Spoznali sa 6. 6. pred 6 rokmi na rockovom koncerte a práve včera 6. 6. 2006 spečatili svoju lásku manželským sľubom! Že sa vám to zdá neuveriteľné? Je to realita! Práve včera si povedali „áno“ Henrieta Marešová (25) a Marcel Gábor (29) z Kežmarku.

Magické šestky dvojicu Kežmarčanov sprevádzajú odvtedy, odkedy sa poznajú. Aj preto si svadbu naplánovali práve na včerajší deň. „Plánovali sme ju už pred dvomi- -tromi rokmi, presne na tento dátum,“ priznal sa ženích. Novomanželia sa netaja tým, že obaja majú blízko k mágii a okultným vedám. Marcel pôsobí ako bubeník v blackmetalovej kapele, Henrieta je manažérka skupiny.  
Magický dátum svadby!
Zobraziť galériu (2)
Práve pre black metal sú symbolom tri šestky. Mágiou dýchal aj svadobný obrad. Ten sa odohrával v kaplnke Kežmarského hradu. Ženích bol oblečený v kožených nohaviciach, červenej košeli a čiernom saku, nevesta zvolila netradične krvavočervené šaty a čierny top. V rukách držala kyticu červených ruží. Ženíchova mama Jarmila Gáborová si z netradičného dátumu svadby veľkú hlavu nerobila. „Dosť dlho na tú svadbu čakali, fandím im,“ povedala. Hoci sa obrad konal včera, veľkolepá svadobná hostina je naplánovaná až na sobotu. „Podávať sa bude pečené prasiatko, krkovička, pivo a medovina,“ prezradil M. Gábor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu