Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Šťastný Brit prežil päť katastrof

V priebehu šiestich mesiacov sa Darren Mills päťkrát narodil.
V priebehu šiestich mesiacov sa Darren Mills päťkrát narodil.

LONDÝN - Darren Mills je azda najväčším šťastlivcom končiaceho sa roka 2005. O vlások sa vyhol piatim katastrofám, pri ktorých zomreli tisícky ľudí. Bol síce na miestach nešťastí, nikdy však nebol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.

„Som ten najšťastnejší chlapík v Británii,“ povedal o sebe 29-ročný šofér z povolania. Prvý raz mal šťastie 7. júla v Londýne, keď sa tesne vyhol teroristickému útoku v metre na Liverpool Street. „Chodieval som tým metrom do práce. V ten deň som mal však zlý pocit a išiel som autom,“ povedal Darren, ktorý prešiel okolo stanice tesne pred výbuchom, ktorý zabil sedem ľudí. „V to popoludnie som odletel do New Yorku a koncom augusta som sa ocitol v New Orleanse,“ rozpráva ďalej. Aj tam mal šťastie, keď stihol ujsť krátko pred ničivým hurikánom Katrina, ktorý usmrtil vyše tisíc ľudí.

V septembri sa mu v texaskom Galvestone podarilo uniknúť pred ďalším silným hurikánom Rita len niekoľko hodín pred jeho nárazom na pobrežie. „To ma už poriadne vystrašilo,“ priznáva Darren. Jeho zážitkom však nebol koniec. Začiatkom decembra nakupoval ako turista v obchodnom dome v izraelskom meste Netanja. O niekoľko dní tam palestínsky atentátnik zabil päť ľudí. A aby sa príbeh dovŕšil, 11. decembra prešiel Darren autom okolo palivového skladu v Buncefielde len minúty pred silným výbuchom. „Ďakujem Bohu, že som nikdy nebol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste,“ zakončil Angličan.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu