Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ako na kĺzačke: Autá sa stali neovládateľnými!

Zrážka niekoľkých áut paralyzovala na ulici dopravu Zobraziť galériu (5)
Zrážka niekoľkých áut paralyzovala na ulici dopravu

HARRISBURG - Nočná mora každého motoristu! Tou je bezpochyby zľadovatelý povrch vozovky počas zimných dní. Menej zruční vodiči sa "vďaka nej" častokrát dostávajú do nebezpečných situácií, od ktorých je už len krôčik k nešťastiu.

Zamrznutá vozovka nedávno znepríjemnila život vodičom v Pennsylvánii. Tým zrejme nepomohli ani zimné pneumatiky. Mohli sa len bezradne prizerať kolízii niekoľkých áut, ktoré sa kvôli ľadu na ceste stali neovládateľnými. Očitému svedkovi sa podarilo sériu nehôd nakrútiť na kameru.

Nahrávka zachytáva biely pick-up, ako sa niekoľkokrát otočil okolo vlastnej osi, aby ho zastavilo až o pár metrov ďalej zaparkované vozidlo. Vtom však schádza z kopca ďalšie auto, ktoré nechtiac vráža do všetkého, čo mu prišlo do cesty.

Ulica sa krátko nato stáva úplne neprejazdnou. Vodiči vychádzajú z havarovaných áut, sami však majú problémy pohybovať sa po šmykľavej ceste. Z videa nie je jasné, či sa pri nehode aj niekto zranil.

V každom prípade aj tu platí rada, že pokiaľ to nie je nevyhnutné, radšej za volant za takýchto podmienok panujúcich za oknami našich príbytkov nesadajte.

 



kĺzačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu