Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Od rána popíjali, šikanovaného kolegu ubili a dokopali na smrť!

ilustračné foto
ilustračné foto

JIHLAVA – Od rána na ubytovni popíjali vodku, potom ubili na smrť svojho spolupracovníka (48). Dvaja Poliaci vraždili natoľko brutálne, že môžu dostať 15 až 20 rokov, ale hrozí im aj výnimočný trest. "Muža doslova ubili a ukopali na smrť. Mal desiatky rán po celom tele, pitva odhalila okrem iného zlomené rebrá, prasknutú pečeň, poranené pľúca a obličky," konštatoval policajný vyšetrovateľ.

Muž zomrel na rozsiahle vnútorné krvácanie. Prípad sa stal v sobotu na ubytovni vo Veľkom Meziříčí, súd dnes rozhoduje o ich väzbe.

Motív vraždy zatiaľ jednoznačne nestanovili. Z vyšetrovania vyplynulo, že obeť malej a slabej postavy páchatelia dlhodobo šikanovali a terorizovali. "Páchatelia vo veku 42 a 36 rokov si zo svojho spolubývajúceho robili doslova boxovací mech, dávali mu najavo, kto je tam pánom," uviedol policajný vyšetrovateľ Pavel Kubiš.

Vražda vo Veľkom Meziříčí je tento rok prvou na Vysočine. "Vlani sa ich v kraji stalo osem, všetky sa podarilo vyriešiť," povedal Tomáš Martinec z policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu