Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Invalidovi pomohli vystúpiť z autobusu a potom ho okradli!

James dokáže chodiť len s pomocou palice
James dokáže chodiť len s pomocou palice

ABERDEEN - Niektorí zlodeji sa naozaj nezastavia pred ničím. Nedávno sa o tom presvedčil pätdesiatdeväťročný Škót, ktorý je kvôli chronickým problémom s obličkami na invalidnom dôchodku.

Dvojnásobného otca Jamesa Hargadona potešilo, keď mu pri vystupovaní z autobusu ponúkli pomoc dvaja mladíci. Jeho radosť sa však čoskoro zmenila na horor, úmysel tínedžerov totiž nebol až taký nevinný, ako sa na prvý pohľad zdalo. Zneužili mužovu fyzickú indispozíciu a Jamesa, ktorý kvôli dlhodobým zdravotným problémom nedokáže poriadne chodiť, olúpili.

"Podržali ma za rameno a pomohli mi vystúpiť. Keď autobus odišiel, nechali ma ísť kúsok pred nimi. Vtom som však začul, ako sa za mnou rozbehli," opisuje udalosť Hargadon. "Chytili ma, hodili o stenu a ukradli mi 40 libier, ktoré som sa chystal minúť na nákup."

Najhoršie na celej záležitosti je fakt, že Jamesovi sa to nestalo prvý raz; muža buď v jeho dome alebo na ulici prepadli dovedna už osem krát! "Bojím sa vychádzať z domu, ani tam ale nie som v bezpečí. Aj ten najmenší zvuk ma dokáže vystrašiť." Miestna polícia sa teraz snaží vinníkov dolapiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu