Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šimpanzom znetvorená žena žiada 200 miliónov!

Charla odhalila svoju tvár v šou Oprah Winfreyovej Zobraziť galériu (4)
Charla odhalila svoju tvár v šou Oprah Winfreyovej

LONDÝN/BRATISLAVA - Žena, ktorú brutálne dokaličil šimpanz prišla navštíviť lekárov a nemocničný personál. Tí jej pred vyše rokom zachránili život. Proti vinníkom podnikla právne kroky a žiada nemalú čiastku.

Charla Nashová (57) mala závoj cez tvár, aby skryla znetvorenie spôsobené vo februári 2009. Podstúpila viac než osemhodinovú operáciu po tom, ako jej 90-kilový šimpanz Travis odtrhol nos, pery, očné viečka a ruky. Opica zaútočila na ženu, keď vystupovala z auta, aby navštívila jej majiteľku a svoju kamarátku Sandru Heroldovú. Polícia šimpanza neskôr zastrelila.

Nashová pri stretnutí objímala personál pohotovosti, ktorý jej pomohol zotaviť sa z nočnej mory. "Bez nich by som tu nestála," povedala Charla. Jedna zo sestier sa vyjadrila, že nikdy nezabudne na jej odvahu a silu. "Moje tri dni s ňou si zapamätám do konca života," dodala.

Charla v súčasnosti býva v ziariadení s asistenciou neďako Bostonu a čaká na vyjadrenie, či je vhodná na operáciu rúk a tváre. Strašné zranenia prvýkrát odhalila v rozhovore s Oprah Winfreyovou pred rokom. Kvôli infekcii prišla aj o obe oči.

Sandra Heroldová zomrela v máji na infarkt. Nashovej rodina žiada z jej majetku 50 miliónov dolárov a podnikla aj právne kroky proti orgánom štátu Connecticut, pretože nedokázali útoku zabrániť. Suma činí ďaších 150 miliónov. Informoval o tom britský denník The Daily Mail.



Žena prežila útok šimpanza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu