Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž chcel zjesť vlastného kocúra, do marinády ho dal zaživa

ilustračné foto
ilustračné foto

WASHINGTON - Pred americkým súdom v New Yorku stál kvôli obvineniu z týrania zvierat muž, ktorý naložil svojho kocúra do marinády, aby ho potom mohol zjesť. Kocúr ležal v zmesi oleja, mletého čierneho korenia, soli a ďalších prísad, keď ho policajti našli v kufri mužovho auta. Napísala to agentúra Reuters.

Zviera úrady po niekoľkých kúpeľoch zbavili nálevu a jeho stav je teraz údajne uspokojivý. Takmer okamžite po incidente dostal nových majiteľov. "Mali sme tu zoznam ľudí, ktorí si kocúrika chceli osvojiť," povedala hovorkyňa miestnej pobočky Americkej spoločnosti pre prevenciu krutosti na zvieratách (SPCA).

Podľa hovorcu polície newyorskej štvrti Buffalo policajti Garyho Korkuca zastavili po tom, čo sa dopustil dopravného priestupku. Pri kontrole vozidla našli úbohého kocúra. Muž vraj polícii povedal, že zviera je vo fáze označovanej ako príprava jedla.

Päťdesiatdvaročný Newyorčan čelí obvineniu z trestného činu týrania zvierat a niekoľkých dopravných priestupkov. Súd s ním sa bude konať budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu