Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

V škole napísal vendeta a spustil paľbu!

Útočník mieri na členov rady
Útočník mieri na členov rady

PANAMA CITY - Rokovanie rady jednej floridskej školy sa pred dvoma dňami zmenilo na rukojemnícku drámu. Manžel jednej z bývalých zamestnankýň bol totiž po tom, ako ju prepustili, natoľko frustrovaný, že sa problém rozhodol riešiť so zbraňou v ruke.

Clay Duke (56) sa na útok starostlivo pripravoval. Dokazuje to aj kalendár v jeho mobilnom telefóne, v ktorom si na štrnásteho decembra nastavil pripomienku.

V spomínaný deň sa vybral stretnutie školskej rady, počas ktorého sa odovzdávali i ceny pre úspešných študentov. Duke odrazu vstal a podišiel ku stene, na ktorú červeným sprejom napísal veľké V (vendetta = pomsta, pozn. redakcie).

Potom začal mávať zbraňou a prikázal každému s výnimkou členov rady opustiť miestnosť. Údajne sa im sťažoval na vysoké dane a takisto sa snažil zistiť, prečo prepustili jeho manželku zo zamestnania.

Jediná žena v miestnosti sa mu v istom momente dokonca pokúsila pomocou kabelky pištoľ vyraziť z ruky. Rozzúrený Duke začal hneď nato strieľať po členoch rady, pričom niekoľkých z nich minul len o pár centimetrov.

V tej chvíli už do miestnosti vtrhla polícia a medzi oboma stranami sa strhla šialená prestrelka, ktorá trvala niekoľko minút. Páchateľ pri nej utrpel viaceré poranenia, nakoniec sa však strelou do hlavy rozhodol ukončiť svoj život sám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu