Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Poslanec s pištoľou v ruke vtrhol do televízie!

Gani Geci
Gani Geci

PRIŠTINA - Kosovská predvolebná kampaň sa začala búrlivo. Do priestorov prištinskej televízie TV Klan v utorok vtrhol poslanec Gani Geci, mávajúc v ruke s pištoľou, informoval dnes srbský spravodajský server RTS.

Geci, vysokopostavený predstaviteľ tzv. Demokratického zväzu Dardanije, mávajúc zbraňou a vyhrážajúc sa moderátorovi Batonovi Hajimu i ďalším účastníkom diskusie zabránil predvolebnej debate, uviedli médiá v Prištine.

"Relácia Zóna debaty je prerušená kvôli útoku Ganiho Geciho, ktorý násilne prerušil program a zabránil účasti ostatných strán,"
odvysielala televízia vo vyhlásení, ktoré nasledovalo po incidente.
  

Krátko po útoku prišla na miesto aj polícia, ďalšie podrobnosti však neboli známe. Predčasné voľby v Kosove sa odohrávajú v čase, keď napätie medzi rivalizujúcimi politickými stranami dosahuje vrchol.
     

Podľa prvých prieskumov verejnej mienky je najpopulárnejšou politickou stranou Kosova Demokratická strana Kosova (DPK) odchádzajúceho premiéra Hashima Thaciho. Po nej nasleduje Demokratický zväz Kosova, na čele ktorého je od minulého víkendu Isa Mustafa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu