Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapca (5) v kostýme Spidermana strelili do hlavy

Aaron sa tešil na Halloween
Aaron sa tešil na Halloween

LONDÝN/BRATISLAVA - Malého chlapca, ktorý sa chystal na Halloween, strelili zozadu do hlavy vo dvore domu v Los Angeles. Aaron Shannon Jr. chcel predviesť kostým Spidermana príbuzným, keď gang spustil streľbu.

William Shannon, chlapcov dedko, povedal, že výstrel prišiel bez varovania. Opísal, ako bol Aaron nadšený z Halloweenu, v kostýme Spidermana predvádzal svaly, pobehoval dookola, aby ukázal svoju rýchlosť a obratnosť a nadšene pózoval pred fotoaparátom.

Shannon videl dvoch černochov v ich v uličke za domom. Potom začul zvuk pripomínajúci malý výbuch alebo ohňostroj. "Videl som, ako sa jeden z mužov presúva na pozíciu, ukázal zbraň a stlačil spúšť," povedal. "Otočil som sa a dostal som guľku do ľavého zápästia. Pokračoval v streľbe, keď sme utekali," dodal.

Keď sa streľba skončila, našli Aarona v kaluži krvi v jeho kostýme. Lekári sa pokúšali chlapca zachrániť, ale zomrel o pár hodín neskôr.

"Na streľbu nebol dôvod," myslí si Pat Gannon z losangeleskej polície. "Nedáva to žiadny zmysel. Táto rodina nemá žiadne väzby na gang. Strelci ... nie sú nič iného ako zbabelci."

Predbežné vyšetrovanie naznačuje, že ozbrojenci si poplietli miesto a mali v úmysle strieľať na niekoho iného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu