Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Priznal sa k piatim vraždám, všetko si vymyslel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JABLONEC NAD NISOU - V noci prišiel na policajnú stanicu so strašným priznaním. Spáchal vraj päť nájomných vrážd zahraničných podnikateľov! Mladík (25) na konci júna tvrdil, že vraždil pred štyrmi až piatimi rokmi a za každú obeť inkasoval 200 tisíc korún. O prípade informovala televízia Prima.

Na políciu sa podľa vlastných slov išiel priznať, pretože ho ťažilo svedomie. Vraždy sa vraj stali v lese pri obci Jablonec v severovýchodných Čechách.

Vyšetrovatelia však na mieste žiadne pozostatky nenašli, hoci im pomáhal pes cvičený na vyhľadávanie mŕtvol. Nenašla sa ani vražedná zbraň. Polícia od začiatku pracovala aj s verziou, že mladík klame. Tá sa teraz potvrdila.

Podľa štátnej zástupkyne Lenky Bradáčovej mladík nie je nebezpečný a netrpí žiadnou duševnou poruchou. K tomu, prečo sa nechal na štyri mesiace zavrieť do väzenia, sa Bradáčová nechcela vyjadriť.

"Všetky posudky, to znamená psychologické i psychiatrické, ale aj ďalšie vyšetrovania preukázali, že si celú záležitosť vymyslel," uviedla hovorkyňa libereckej polície Vlasta Suchánková.

Muž je na slobode, za to že polícii klamal, mu žiaden trest nehrozí, dodala vo svojej reportáži televízia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu