Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jedenásť ľudí vyskočilo z okna, aby unikli diablovi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Jedenásť ľudí vrátane malého dieťaťa utrpelo zranenia na predmestí Paríža, keď vyskočili z okna svojho bytu na druhom poschodí, pretože mali panický strach z diabla. O kurióznom prípade plnom záhad informovala agentúra AFP.

K incidentu došlo v noci na sobotu. V byte na predmestí Paríža smerom k Versailles bolo 13 ľudí. Nad ránom sa jeden z mužov prebudil, pretože počuť plakať svoje dieťa. Vstal a ako bol nahý, chcel dieťa nakŕmiť. Ale ostatní v byte ho v prítmí vraj považovali za diabla. Jeden vytiahol nôž, muža zranil a z bytu utiekol. Po chvíli sa vrátil a keď ho ostatní uvideli vo dverách, mysleli, že sa vrátil diabol ... a poskákali z okna.

S mnohnásobnými zraneniami skončili v nemocnici, ale nikto nie je v ohrození života. Polícia zadržala dvoch mužov z bytu, pretože už z minulosti mali problémy so zákonom. Jedným z nich je ten, koho považovali za diabla, druhý vyskočil z okna s dvojročným dievčatkom v náručí.

Vyšetrovanie, v ktorom sú podľa polície mnohé slepé miesta, pokračuje. Isté je, že všetci "skákajúci" sú afrického pôvodu, údajne z Angoly. Polícia nevylučuje ani verziu, že v byte sa konala seansa voodoo so zlým koncom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu