Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka vypadla z idúceho autobusu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Dievčina (16) v Prahe vypadla z idúceho autobusu a utrpela zrejme vážne zranenia. Oznámila to hovorkyňa pražskej polície Eva Kropáčova. Príčinu nešťastia vyšetrujú policajti aj pražský dopravný podnik.

"Dievča vypadlo z dverí autobusu číslo 188 pri zastávke Sdružení, privolaní záchranári ju ošetrili a previezli do nemocnice," povedala hovorkyňa. Podľa svedkov sa dvere autobusu pri rozjazde nezavreli.

Zdravotníci na svojich webových stránkach uviedli, že dievča z doposiaľ neznámej príčiny pri nastupovaní do autobusu spadlo na cestu. "S podozrením na vážny úraz hlavy bola odovzdaná pri vedomí na traumatologické oddelenie Fakultnej Thomayerovej nemocnice v Krči. Príčinu pádu by mali odhaliť odborné lekárske vyšetrenia," informovali záchranári.

Podľa Kropáčovej polícia teraz vypočúva vodiča a cestujúcich, aby zistila, prečo dievča z dverí vypadlo.

Pražský dopravný podnik vyslovil nad udalosťou poľutovanie. "Dopravný podnik hl. M. Prahy okamžite začal vyšetrovanie príčin nehody. O jeho výsledku a bližších okolnostiach nehody budeme v najbližšom možnom termíne informovať," uviedla hovorkyňa podniku Ilona Vysoudilová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu