Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schwarzenegger uštedril lekciu Medvedevovi

Schwarzenegger dáva Medvedevovi tréningovú lekciu
Schwarzenegger dáva Medvedevovi tréningovú lekciu

MOSKVA - Arnold Schwarzenegger, guvernér Kalifornie a predtým jedna z najvýraznejších postáv svetovej kulturistiky, dal včera "majstrovskú lekciu" z posilňovania v telocvični ruskému prezidentovi Dmitrijovi Medvedevovi. Predtým sa obaja muži celý deň venovali rokovaniu o najmodernejších technológiách. Napísala to agentúra AFP.

"Hovorili sme nielen o investíciách, ale aj o športe," napísal ruský prezident na svojom twitteri, kde možno vidieť fotografiu, na ktorej Schwarzenegger v košeli a kravate ukazuje Medvedevovi, ako cvičiť na posilňovacom stroji. "Každé ráno vždy začínam v telocvični," napísal Medvedev v popise k fotografii. "Vďaka za dobrý tréning," odpovedal Schwarzenegger.

Kalifornský guvernér si včera dokonca nakúpil športové oblečenie, napísala agentúra RIA Novosti. Keď obchod opúšťal, zdravil ho dav jeho fanúšikov.

Počas svojej hereckej kariéry sa Schwarzenegger zapísal do povedomia ruských fanúšikov hlavne rolou neohrozeného ruského policajta, ktorého stelesnil v akčnej kriminálnej komédii Červená horúčava.

"Nikdy by som si vtedy nepomyslel, že sa sem vrátim ako guvernér. Je to naozaj zábavné byť naspäť a stretnúť sa s prezidentom," povedal Schwarzenegger.

 

Medvedev odviezol Schwarzeneggera vo veteránovi sovietskej výroby

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu