Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pozval ju na víno, ponúkol prácu prostitútky a znásilnil

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Svoju známu pozval do bytu na víno a po niekoľkých pohárikoch vína jej ponúkol prácu prostitútky v Nemecku! Na ženu údajne kričal, vyhrážal sa jej zabitím až šokovaná žena nakoniec pristala na pohlavný styk.

K prípadu došlo ešte v roku 2008 v Hradci Králové. Za znásilnenie svojej známej pôjde teraz Robert Hamáček (37) definitívne na 3,5 roka do väzenia. Rozhodol o tom v odvolacom konaní Vrchný súd, ktorý zmiernil predošlý rozsudok na šesť rokov väzenia.

Súd trest znížil, pretože žena podľa znalcov utrpela stredne ťažkú ujmu na zdraví, a nie ťažkú, ako sa píše v prvostupňového rozsudku. Žena podľa neho aj týždeň po čine nastúpila do zamestnania.

Muž obvinenia odmietol. Žena s ním vraj mala pohlavný styk dobrovoľne. Udržiaval s ňou niekoľko rokov sexuálny pomer, hoci obaja žili s niekým iným. Po pohlavnom styku žena údajne dostala hysterický záchvat, kričala na neho a kopala ho. On sa ju údajne len snažil dostať von z bytu.

Čin sa však podľa sudcu stal. "Obžalovaný mal ustúpiť, keď odmietla pohlavný styk. Nemal ju nútiť násilím," dodal. Hamáček ženu podľa neho znásilnil opakovane a surovým spôsobom. Aj po znásilnení ju podľa obžaloby mlátil a kopal, a spôsobil jej tak modriny po celom tele. Po útoku sa u nej rozvinula posttraumatická stresová porucha.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu