Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Strelkyňa z nemeckej nemocnice udusila syna (5) igelitkou!

Polícia na mieste činu v nemeckom Lörrachu
Polícia na mieste činu v nemeckom Lörrachu (Zdroj: isifa)

BERLÍN - Žena, ktorá v nedeľu v nemeckom Lörrachu zabila troch ľudí, udusila svojho päťročného syna igelitovou taškou. Svojho muža, ktorému bol chlapec zverený do výchovy, zastrelila dvoma ranami. Vyplýva to z pitiev obetí.

Policajti útočníčku pri jej besnení v neďalekej nemocnici zastrelili. Polícia uviedla, že ju zasiahli 17 výstrelmi.

Žena svojmu mužovi (44) vo svojom byte vpálila jednu guľku do hlavy a druhú do krku. Syna najprv zmlátila do bezvedomia a nakoniec ho dusila s pomocou igelitového vrecka. Udusenie bolo s najväčšou pravdepodobnosťou príčinou jeho smrti, uviedli vyšetrovatelia.

Tela mŕtveho otca a syna boli nájdené vedľa seba na posteli, zistila agentúra DPA z policajných zdrojov.

Právnička Sabine R. (41) manžela aj syna zabila ešte predtým, než svoj byt, v ktorom mala aj svoju advokátsku kanceláriu, zdemolovala explóziou. Potom utiekla vyzbrojená legálne držanou športovou pištoľou a nožom do susednej nemocnice a zabila opatrovateľa (56). Toho zasiahli tri výstrely do hlavy a krku. Potom ho útočníčka ešte pobodala na hornej časti tela.

Okrem toho pobodala alebo postrelila ďalšie tri osoby. Pätnásť ľudí bolo hospitalizovaných kvôli nadýchaní sa dymu z horiaceho bytu. Podľa miestnych médií chlapec žil u otca a matka ho dostávala do starostlivosti cez víkend. V nedeľu bol u nej syn na návšteve a otec, si ho prišiel vyzdvihnúť. Po jeho príchode začala Sabine R. strieľať.

Zrejme psychicky labilná žena sa asi nedokázala zmieriť s odlúčením od muža a dieťaťa. Oddelene žili od júna. Polícia však uviedla, že súdny spor o zverenie dieťaťa do výchovy zahájený nebol.

Naďalej nie je jasné, prečo Sabine R. po výbuchu bežala práve do susednej kliniky a či to nejako súvisí s tým, že tam v roku 2004 potratila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu