Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muž mal znásilniť vnučku (10) svojej družky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Mala sa prebudiť s bolesťou potom, ako jej zasunul prst do pošvy! Malé dievča údajne znásilnil a sexuálne zneužil priateľ jej babičky. Ten to odmieta, vraj ide len o manipuláciu dcéry svojej družky, ktorá nepriala ich vzťahu.

Podľa spisu muž spiace dievča znásilnil na jar 2007 na juhovýchode Čiech.

Druhý skutok sa podľa obžaloby stal na jeseň 2007 v Prahe, keď obžalovaný oslavoval narodeniny. Bolo to v byte babičky dievčaťa, s ktorou v tom čase už niekoľko rokov žil. Za dievčaťom vraj vtedy vošiel do izby, keď sa hrala v posteli.

"Nič som neurobil. S malou sme mali vzťah skoro ako dedko s vnučkou. Jej mama ju naviedla, má na ňu strašný vplyv," povedal dnes súdu muž. Podľa neho je za všetkým práve konflikt s dcérou jeho družky, matkou dieťaťa.

Mal s ňou zlý vzťah. Spor sa vraj rozhorel kvôli bývaniu asi dva mesiace predtým, ako na neho podala trestné oznámenie. S babičkou (60) dieťaťa žije stále, aj ona spochybnila výpoveď vnučky.

So zneužitím sa dievča malo zveriť svojej matke, keď spoločne sledovali reportáž o znásilnenie postihnutej dievčine. "Skôr mi to nepovedala, pretože sa vraj bála, že ho za to zabijem," uviedla dnes matka dieťaťa.

Z priznania dcéry bola podľa svojich slov v šoku. "Opakovala sa totiž situácia, ktorú som aj ja zažila ako dieťa," uviedla. Súdu povedala, že aj ona bola ako dieťa zneužívaná, a to po dobu deviatich rokov svojim nevlastným otcom.

Štyri roky starým prípadom sa začal dnes zaoberať krajský súd. Ak obvinenému mužovi dokážu vinu, hrozí mu až 12 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu