Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chytili mladíkov, 82-ročného starčeka ubili na smrť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KARLOVY VARY – Pre peniaze mali prepadnúť a zbiť 82-ročného muža! Polícia chytila dvoch mladíkov zo západných Čiech, podozrivých z prepadu, ku ktorému došlo ešte v júli v Prahe, informoval dnes server Novinky. Senior, ktorého lupiči okradli o 50 korún, po dvoch dňoch v nemocnici na následky ťažkých zranení zomrel.

Podľa portálu sa lupiči pokúsili v parku za bieleho dňa dne vytrhnúť igelitovú tašku, ktorú mal starší muž omotanú okolo ruky. Keď sa im to nepodarilo a senior im nechcel tašku dať, mlátili s ním o zem, pokiaľ nezostal ležať. Záchranka starčeka previezla do nemocnice, lekári mu však nedokázali pomôcť a muž neskôr zomrel.

Jeden zo zadržaných má údajne 17, druhý 19 rokov. "Môžem potvrdiť, že sme začali trestné stíhanie proti dvom osobám zo západných Čiech za lúpež," uviedol Martin Rykl zo štátneho zastupiteľstva v Plzni. Podrobnejšie ale o prípade odmietol hovoriť s tým, že jeden z podozrivých ešte nemá 18 rokov. Staršieho z podozrivých súd poslal do väzby. Mladíkom hrozí až 12 rokov vo väzení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu