Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Za vraždu slovenskej prostitútky zadržali Srba

Prostitúku zavraždili v piatok v jej byte
Prostitúku zavraždili v piatok v jej byte

VIEDEŇ - V súvislosti s nedávnou vraždou slovenské prostitútky (22) vo Viedni zadržala rakúska polícia v noci na dnes Srba (41). Podľa polície ide o známeho jedného zo zákazníkov obete. Na stopu vyšetrovatelia prišli po vyhodnotení dát v ženinom mobile. Zadržaného majú vypočuť dnes dopoludnia, napísala agentúra APA.

Mladú prostitútku našli v piatok v jej byte vo viedenskej štvrti Rudolfsheim-Fünfhaus. Na tele mala niekoľko bodných a rezných rán, smrteľnou sa jej stalo bodnutie do srdca. Po čine bol v byte na niekoľkých miestach založený oheň, ten sa ale nerozhořel a len slabo tlel, uviedla policajná hovorkyňa. Podľa pitvy bola vražda spáchaná zrejme už vo štvrtok.

Obeť našli dvaja známi, ktorí ju prišli navštíviť. Ukázalo sa ale, že mladí muži vo veku 21 a 22 rokov nemali so zločinom nič spoločného. Dvere do jej apartmánu s vlastným vchodom boli síce zatvorené, ale nie zamknuté. Na vonkajšej strane dverí sa nachádzala kľučka, takže muži mohli vojsť do bytu, kde vo vstupnom priestore objavili telo.

Žena bola na viedenských úradoch riadne hlásená ako prostitútka a smela túto činnosť vykonávať v danom obvode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu