Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž v garáži neuhorel, zrejme šlo o vraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/SOBĚSLAV - Muž, ktorého obhorené pozostatky objavili v utorok po uhasení horiaceho statku a garáží, zomrel zrejme ešte pred vzplanutím ohňa. Ukázali to výsledky pitvy. Navyše, susedia počuli pred vypuknutím požiaru niekoľko rán a videli odvedľa odchádzať neznáme auto.

Polícia prípad vyšetruje, jednou z vyšetrovacích verzií je vražda. Zatiaľ sa nepodarilo zistiť ani totožnosť obete, mohol by ňou vraj byť majiteľ statku, ktorý je nezvestný. "Pitva preukázala, že muž nezomrel na udusenie," potvrdila miestna policajná hovorkyňa Lenka Kozoňová. Podľa súdnych lekárov nemal zosnulý v pľúcach žiadne známky dymu.

Kriminalisti pokračujú v prehľadávaní spáleniska a snažia sa nájsť nejaké stopy či predmety, ktoré by potvrdili, že zhorená mŕtvola je majiteľ usadlosti. Ten je oficiálne zatiaľ stále považovaný za nezvestného. Podľa servera idnes.cz sú obyvatelia českej obce Sedlečko, kde sa udalosť odohrala, presvedčení, že išlo o vraždu. "O pol druhej sme so synom počuli od vedľa nejaké rany a krátko pred vypuknutím požiaru zazrela moja nevesta odchádzať od domu nejaký automobil," uviedla najbližšia susedka vyhorených budov.

Nezvestný muž v minulých rokoch vozil do Čiech nábytok z Nemecka a Holandska. Podnikanie však pred necelými tromi rokmi ukončil. Čomu sa venoval v poslednej dobe, nie je jasné. V obci sa šepká, že pomáhal s vymáhaním dlhov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu